Cand au vazut-o pe Laura, toti juratii s-au gandit la Andreea din primul sezon "Bravo, ai stil!": Ar trebui sa fii constienta de proportiile corpului tau... De ce i-a atras atentia Iulia Albu concurentei

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:26

Laura i-a facut pe juratii "Bravo, ai stil!" sa se gandeasca imediat de cum au vazut-o la Andreea si asta pentru ca noua concurenta purta o maleta.

Vrand nevrand, Laura s-a ales pentru cateva momente cu o comparatie din partea juratilor, acestia facand referire la Andreea atunci cand ea s-a prezentat in fata lor purtand o maleta. Din nefericire, articolul vestimentar facut atat de faimos de catre Andreea in sezonul trecut, nu i-a venit deloc bine Laurei deoarece Iulia i-a atras atentia de proportiile corpului ei si ar trebui sa tina cont de ele atunci cand isi alege un articol vestimentar pentru ca s-ar putea ca mai mult sa o dezavantajeze.

Asta nu insemna ca fashion editorul este de acord cu siluetele scheletice, insa trebuie avut grija ca tinutele sa fie alese conform proportiile corpului fiecaruia: "Acea maleta iti expune o zona inestetica. Ar trebui sa fii constienta de proportiile corpului tau! Nu incurajez in niciun caz  greutate sub medie! Mi se pare ca ai un corp foarte armonios si poti sa ti-l pui in valoare foarte usor!"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: