Cantareata Alexandra Ungureanu isi cauta iubit! Dar stie sa se imbrace? Juratii de la Bravo, ai stil Celebrities i-au dat calificativele

Autor: L.S.
Actualizat: 26 feb 2020, 22:42

Alexandra Ungureanu a intrat in competitia Bravo, ai stil Celebrities in forta! Ce calificative a obtinut concurenta?

Cantareata Alexandra Ungureanu, cea mai noua concurenta Bravo, ai stil Celebrities nu s-a integrat inca foarte bine intre colegele ei! A primit reprosuri ca nu vorbeste destul si ca nu isi petrece suficient timp cu fetele, iar cea care i-a spus aceste lucruri a fost chiar Andreea Tonciu. Alexandrei i- s-a mai reprosat si faptul ca vine cu stilistii ei, se coafeaza, se machiaza si apoi dispare, ca si cum nu ar fi una dintre concurente.

Citeste si: Cu cine s-a iubit Alexandra Ungureanu in America? Concurenta s-a dat de gol fara sa vrea

Citeste si: De pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities”, direct pe coperta de revista! “Cover Girl”, conceptul inedit care le va provoca stilistic pe concurente, in editia de ASTAZI a show-ului difuzat la Kanal D, de la ora 23:00!

Nici tinuta Alexandrei nu a prea impresionat-o pe Tonciu, care a recunoscut ca nu ar putea sa poarte niciodata asa ceva. Dincolo de toate nemultumirile fetelor in ce priveste integrarea Alexandrei Ungureanu, noua concurenta le-a rugat pe fete sa nu mai generalizeze! Le-a spus ca au generalizat inclusiv faptul ca toate concurentele ar avea iubiti, ceea ce nu este adevarat in ceea ce o priveste.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Alexandra a vrut sa puncteze ca ea este singura si isi doreste sa isi gaseasca un iubit si chiar le-a rugat pe colegele de competitie sa o sustina in acest demers.

Dar cum a decurs jurizarea tinutei Alexandrei Ungureanu si ce parere au ajut juratii despre alegerile vestimentare ale cantaretei:

Citeste si: Alexandra Ungureanu, primele divergente cu fetele! "Lumea nu prea vorbeste cu mine deocamdata!" Iata cum a reactionat Deea Codrea dupa ce aceasta a primit bonus stelutele Ginei!

Citeste si: Alexandra Ungureanu, prima tinuta in competitia "Bravo, ai stil! Celebrities"! Ce reactii au avut juratii

Citeste si: Gina Chirila a părăsit “Bravo, ai stil! Celebrities”. Incepând de miercuri, Alexandra Ungureanu se alătură competiţiei de stil

Vezi aici Kanal D LIVE