Care este legatura intre Andreea de la “Bravo, ai stil!” si Paris Hilton? Aceasta este descoperita de Iulia Albu, azi, de la ora 17.00, la Kanal D

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:02

Iulia Albu, juratul de la “Bravo, ai stil!”, analizeaza in detaliu fiecare piesa vestimentara purtata de Andreea in editia de azi a emisiunii.

Concurenta pare ca nu reuseste sa obtina o stea din partea celor trei jurati, Iulia Albu criticandu-i vehement accesorizarea. Criticul de moda compara geanta purtata de fata cu una dintre posetele extravagante ale lui Paris Hilton.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

  “Ceea ce distruge complet tinuta este acea poseta. Arata de parca ai fi furat-o din dressingul lui Paris Hilton. Este groaznica, nu aveai de ce sa porti acest accesoriu”, spune Iulia Albu.

Ce au de spus ceilalti jurati despre stilul Andreei veti putea afla urmarind editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, de la ora 17:00, la Kanal D!

 

Taguri: