"Care este rolul acelei dadasti rasucite?"/ "Este o freza de santier, sa nu se naclaiasca!/ "Las-o dracului sa atarne pana jos!" Iulia Albu a prins-o cu fofarlica pe Angela?: Ce legatura e intre tine si Iulia Morosanu? Obisnuiesti sa imprumuti haine de la

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:48

Angela starneste controverse in platoul "Bravo, ai stil!" odata cu aparitia sa si cu noua ei coafura.

In primul rand, Maurice Munteanu a chinuit-o pe concurenta spunandu-i ca freza pe care si-a facut-o seamana cu o dadasca, iar Razvan Ciobanu a completat, spunand ca e o frizura specifica de santier. Dupa ce au lamurit situatia cu freza, juratul a trecut la siragul de perle agatat la jacheta. Cand a vazut una aca asta, Maurice a sarit ca ars si i-a spus rastit Angelei ca perlele se poarta ca atare, fara vreo interesantenie tampa, ci asa cum au fost ele de la Mama Natura.

Iulia Albu i-a sugerat Angelei cateva tips-uri in legatura cu styling-ul si cum ar fi funtionat mai bine piesele si povestea, apoi a atacat-o pe concurenta in ce priveste relatia ei cu Iulia Morosanu. Urmareste intreg momentul mai jos!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: