Care este valoarea premiului pus la bataie la “Bravo, ai stil! Celebrities”

Autor: O.P.
Actualizat: 07 feb 2020, 11:10

Telespectatorii le vor putea cunoaste pe cele noua concurente “Bravo, ai stil! Celebrities” odata cu debutul noului sezon al show-ului, miercuri, 22 ianuarie, de la ora 22:00.

Emisiunea va fi difuzata patru zile pe saptamana, de miercuri pana vineri, de la ora 22:00, si in fiecare sambata, incepand cu ora 23:00.

Cele noua concurente, Andreea Tonciu, Bianca Giurcanu, Theo Rose, Deea Codrea, Gina Chirilă, Calina Dumitrescu, Raluca Tănase, Maria Ilioiu și Bianca Rus sunt pregatite de batalia stilistica, pentru a demonstra in fata juratilor si telespectatorilor ca stilul adoptat li se potriveste si ca mari comunitati de fani se vor regasi in tinutele vestimentare propuse de ele.

La finalul acestei “calatorii” extraordinare, in care concurentele vor castiga si mai multa experienta, dar si un numar impresioant de fani, va exista o singura invingatoare. Aceasta va intra in posesia marelui premiu in valoare de 100.000 de lei.

O multime de alte surprize fabuloase vor fi anuntate de prezentatoarea emisiunii, Ilinca Vandici, in editiile viitoare “Bravo, ai stil! Celebrities”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Nu ratati premiera show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, miercuri, 22 ianuarie, la ora 22:00.

Emisiunea va fi difuzata de miercuri pana vineri, la ora 22:00, si in fiecare sambata, incepand cu ora 23:00.

Citeste si: Program TV Kanal D: schimbari importante in luna ianuarie

Citeste si: Schimbari in grila Kanal D! Ce productii fenomen vor putea urmari telespectatorii, in aceasta iarna!

Citeste si: “Bravo, ai stil! Celebrities”, din 22 ianuarie, la Kanal D!

 

Taguri: