CARE sa fie ADEVARUL din spatele CONFLICTULUI dintre Marisa si Denisa! Uite o ipostaza cu cele doua care te va pune pe ganduri! Care este legatura dintre ele IN REALITATE

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:35

Se stie ca inca de la inceputul competitiei "Bravo, ai stil!", Marisa si Denisa au avut un conflict deschis de cand prima dintre ele a facut primul pas gresit.

Dupa ce i-a luat geanta fara sa ceara permisiunea, Denisa a inceput sa riposteze dur la adresa colegei ei de competitie. De atunci, remarcile, atitudinea si jignirile dintre cele doua nu au contenit devenind un al doilea cuplu dupa Cristina Mihaela si Andreea din sezonul trecut. Se cearta, isi spun replici usturatoare, insa in esenta, atat Marisa cat si Denisa sunt foarte simpatice. Apropiate ca varsta, cele doua tinere fac un duo extrem de amuzant dincolo de certurile din fiecare editie.

La cea mai recenta sedinta foto, cele doua au pozat impreuna, evident cu atitudinea de rigoare. Oare sa se infiripe o mare prietenie intre ele?

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.