Care sunt REGULILE Bravo ai stil! Celebrities! Ilinca Vandici a anunțat cum arata clasamentul si cine primeste statueta editiei!

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 30 ian 2021, 15:50

Bravo, ai stil Celebrities a revenit, iar telespectatorii trebuie sa stie care sunt regulile concursului. Ilinca Vandici a anuntat:

Cea mai indragita emisiune de stil din Romania si-a reluat filmarile, iar de astazi ne bucuram sa le vedem din nou pe cele noua celebritati, intrecandu-se in competitia Bravo, ai stil Celebrities.

Cele noua concurente s-au pregatit cu emotii pentru prima gala, cea cu tema "Oldies but goldies", iar juratii le-au asteptat si ei, nerabdatori sa vada ce tinute au pregatit fetele, dar si ce subiecte mai aduc in discutii.

Si Ilinca Vandici se bucura sa revina in studiourile Kanal D, iar vedeta a reluat cu brio filmarile la Bravo, ai stil Celebrities, ca si cand ar fi trecut doar cateva zile de cand au avut loc cele mai recente filmari. Frumoasa Ilinca Vandici a condus frumos si lin ostilitatile din platoul Bravo, ai stil Celebrities si totul a mers struna, semn ca pe telespectatori ii asteapta editii atragatoare, care le vor aduce divertismentul mult ravnit.

Regulile de la Bravo, ai stil Celebrities pe care fanii trebuie sa le stie

Prezentatoarea Bravo, ai stil Celebrities a anunta si regulamentul emisiunii, care vine cu o modificare pe care fanii show-ului trebuie sa o stie.

Votul prin SMS se opreste, deocamdata. Totusi, in Marea Finala, votul va fi in mainile telespectatorilor, care vor decide cine castiga. Pana atunci insa, votul prin SMS se suspenda.

Toate voturile care s-au dat pana acum, vor fi luate in considerare in momentul in care va fi prima editie eliminatorie, asa incat, voturile nu sunt pierdute, ba dimpotriva, conteaza foarte mult pentru fete. La fel de mult conteaza si numarul de stelute obtinute de fete.

Ilinca Vandici a prezentat si clasamentul in urma notelor acordate astazi de jurati, iar concurentele au asteptat emotionate sa fada unde se situeaza fiecare in clasament.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

Alexandra Ungureanu a primit o frumoasa statueta pentru ca este in fruntea clasamentului.

Iata materialul video in care puteti vedea clasamentul si deciziile juratilor:

Citeste si: Raluca Badulescu, despre shoppingul de pandemie: „Am reusit sa scap la cumparaturi online”

Citeste si: Felicitari! Castigatoarea ''Bravo, ai stil'' se MARITA! A facut anuntul in urma cu putin timp: ''Am spus DA!''