Care sunt tendintele toamnei? Maurice Munteanu iti spune cum trebuie sa te imbraci si cum sa alegi o vestimentatie inspirata

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mar 2017, 14:44

Maurice Munteanu, membru in juriul "Bravo, ai stil!", a vorbit despre tendintele anului si a oferit cateva sfaturi referitoare la alegerea unei tinute inspirate.

Fashion editor-ul a tinut sa sublinieze ca este foarte in trend in acest moment sa porti aceeasi culoare din cap pana in picioare.

"E foarte ok si foarte in trend sa porti aceeasi culoare din cap pana in picioare. Este o tendinta in adevaratul sens al cuvantului. Se poarta gentile de dimensiune medie, purtate in banduliera, sau gentile foarte, foarte mici".

Cum se alege o vestimentatie inspirata?

"Nu este greu sa aveti o vestimentatie inspirata. Trebuie doar sa aveti in vedere cateva lucruri extrem de simple. O vestimentatie inspirata inseamna o vestimentatie asumata, de fapt. Poti sa arati superb si intr-un tricou din bumbac si o pereche de jeans, la fel cum poti sa arati impecabil intr-o rochie de seara".

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Accesoriile sunt cele care te pot scoate din anonimat, brosa fiind foarte versatila, deoarece permite foarte multe pozitionari.

 

Taguri: