Castigatoarea primului sezon „Bravo, ai stil!” a pus lumea pe jar cu un singur gest!

Editor Web: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 sep 2017, 18:39

Nu ratati Gala de sambata seara, care vine cu o tematica spectaculoasa si cu trei invitati seducatori

Silvia Popescu, castigatoare primului sezon „Bravo, ai stil!”, a starnit rumoare cu un singur gest, la filmarile pentru Gala „Bravo, a stil!”, pe care o puteti urmari, maine seara, de la ora 22:00. Aceasta s-a bucurat vizibil cand i-a vazut in platou pe invitatii acestei editii speciale: Victor Slav, Jorge si Bogdan Vladau. Silvia nu a stat pe ganduri s-a lipit, la propriu, de Jorge.  Momentul plin de tandrete a fost intens dezbatut de ceilalti doi invitati.   

 
 „Foarte ciudat....De unde conexiunea? Se cunosc Jorge si Silvia? Parea foarte apropiata situatia acolo.... ”, a reactionat Bogdan Vladau.
„Am inteles ca Silvia a spus asa ...<De mult nu l-am mai atins...> Ce vrea sa insemne asta?”, s-a intrebat, uluit, si Victor Slav.   
„Ne-am atins atunci cand am mai venit in emisiune”, a tinut si Jorge sa explice, parca adancind si mai mult misterul.

Ce s-a intamplat, de fapt, si cum s-a trecut peste momentul atat de discutat veti afla urmarind Gala „Bravo, ai stil!”, sambata aceasta, de la ora 22:00. Tematica Galei este spectaculoasa, „Stralucirea anilor ’20”, fetele se intrec in tinute care mai de care mai seducatoare, iar membrii Juriului au ajutoare – Victor Slav, Jorge si Bogdan Vladau au si ei un cuvant de spus in evaluarea fetelor. Nu ratati o editie de colectie „Bravo, ai stil!”, sambata aceasta, de la ora 22:00!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.