Cat de sexy poate sa fie Ilinca Vandici! Avem imagini incredibile cu frumoasa prezentatoare a supershow-ului „Bravo, ai stil!” care va incepe in toamna, la Kanal D

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 11:58

Ilinca Vandici se pregateste sa dea "startul" tinerelor care vor concura in cel mai explozibil show al toamnei, difuzat la Kanal D.

Imbracata extrem de sexy, intr-o pereche de pantaloni scurti, care-i puneau in evidenta posteriorul bine lucrat la sala, Ilinca Vandici a dat startul emisiunii, pe un circuit auto, ca intr-un adevarat concurs de viteza, plin de adrenalina.

Ilinca arata senzational, poate si pentru faptul ca dragostea o face sa radieze. Asa cum WOWbiz.ro a scris, in exclusivitate, vedeta TV se iubeste, de curand, cu un afacerist ilfovean. 

Ilinca Vandici e prezentatoarea show-ului „Bravo, ai stil”, iar colegii ei vor fi cei trei membri ai juriului – Iulia Albu, Raluca Badulescu si Maurice Munteanu.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.