Catalin Botezatu, moment de senzatie cu o concurenta de la “Bravo, ai stil!” “Vrei aprecieri? Trebuie sa te dezbraci uneori!” Urmariti o noua Gala, astazi, de la 22.00, la Kanal D

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mar 2017, 14:59

In editia din aceasta sambata, de la ora 22:00, Catalin Botezatu este invitatul vedeta ce va avea un cuvant de spus in ceea ce priveste alegerile concurentelor de la “Bravo, ai stil!”.

Tema aleasa pentru Gala eliminatorie este “Ma marit”, iar vasta experienta a designerului vestimentar este inca un motiv in plus ca fetele sa se teama de momentul jurizarii.

Dupa momentul artistic pus in scena de Larisa, Catalin Botezatu, i-a reprosat acesteia ca ar fi putut fi mult mai senzuala si au repetat momentul. Sfatul designerului a lasat-o insa pe Larisa fara replica. “Vrei aprecieri? Trebuie sa te dezbraci uneori! Daca ai avut un astfel de show, trebuia sa ti-l asumi pana la capat!”, a spus acesta.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Cum arata momentul Larisei alaturi de Catalin Botezatu veti putea urmari in aceasta seara, de la ora 22:00, in Gala show-ului “Bravo, ai stil!", difuzata de la ora 22:00, la Kanal D!

 

Taguri: