"Cate kilograme ai luat? Tipa rochia aia!" Silueta Andrei, preferata barbatilor la "Bravo, ai stil!", a suferit modificari si a nascut dispute intre jurati! Doar Raluca Badulescu i-a luat apararea: "Esti intr-o forma... hot!"

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 14:55

Andra si-a facut aparitia in competitie intr-o mare forma.

Maurice Munteanu i-a apreciat prezenta senzuala, intr-o rochie mulata, care ii scotea in evidenta formele, insa nu s-a putut sa nu remarce faptul ca piesa vestimentara e un pic cam stramta. "Iti vine foarte bine, desi este stramta. Imi plac si tonurile, nuantele." Cu ochii ageri, Maurice i-a atras atentia ca geanta pe care o poarta e o imitatie a uneia creata de brand celebru.

"Andra, buna Andra! Si cand spun "buna, Andra", nu ma refer doar la salut", a glumit Raluca Badulescu, care i-a apreciat astfel aparitia, concurenta avand cateva kilograme in plus fata de momentul in

care a fost eliminata.

Cea mai taioasa a fost Iulia Albu: "Silueta ta s-a modificat un pic, nu? Cate kilograme ai luat?". "Doua kilograme", a raspuns Andra, iar Iulia i-a raspuns: "Mie mie se pare ca ai luat mai mult!"

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Uite cum a continuat dialogul pe seama aspectului Andrei:

 

Taguri: