Ce a facut Danuta dupa ce a iesit din competitia "Bravo, ai stil!" Fosta concurenta s-a intors in Anglia si si-a cumparat un bolid exclusivist care costa cat o vila. Toata lumea a felicitat-o pentru alegerea facuta! Uite cum arata bijuteria de masina

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 16:30

Danuta a parasit Romania dupa competitia "Bravo, ai stil!" si s-a intors in Anglia alaturi de logdnicul ei, Dave.

Ca un premiu de consolare, fosta concurenta si-a achizitionat un bolid exclusivist, model pe care si-l dorea demult. Incantata de profesionalismul dealer-ului de la care a achizitionat masina, Danuta a tinut sa le multumesca si astfel bijuteria pe patru roti a ajuns in posesia ei. Desi fanii au felicitat-o pentru achizitie, unii nu s-au putut abtine si au intrebat-o de unde are atatia bani si au sugerat ca ar avea vreun iubit bogat.

Danuta le-a raspuns foarte diplomat lasand sa se inteleaga ca banii ei au fost suficienti pentru aceasta achizitie. Pretul unui asemenea bolid poate depasi si 200 de mii de euro!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

A post shared by Danuta Ilie (@danuta_ilie) on

 

Taguri: