Ce a patit Cristina Mihaela de la "Bravo, ai stil!" intr-un magazin cand a fost recunoscuta de o femeie! Concurenta nu se astepta la o asemenea reactie. Ea a povestit totul in exclusivitate, in culisele "Bravo, ai stil!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:30

Cristina Mihaela a povestit in culisele "Bravo, ai stil!" o intamplare recenta prin care a trecut!

Concurenta "Bravo, ai stil!" a povestit amuzata momentul cand a fost recunoscuta intr-un magazin de haine de catre o femeie care i-a spus repede iubitului sau ca a vazut-o pe Cristina Mihaela de la emisiunea de la Kanal D. Tanara, insa, a trecut printr-o experienta nu prea placuta in momentul in care femeia respectiva i-a spus iubitului: "Asta e jegoasa aia de la "Bravo, ai stil!" Cristina Mihaela nu a parut deloc surprinsa de reactia tinerei si in loc sa se supere s-a amuzat pe tema incidentului.

Cristina Mihaela este una din concurentele controversate din show-ul "Bravo, ai stil!" care, deseori genereaza conflicte, mai ales cu celelalte colege, dar si cu juratii emisiunii, in special cu Iulia Albu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: