Ce a spus Marisa dupa ce a primit nota 1 din partea Iuliei Albu in Gala de ieri seara! Concurenta a dat cartile pe fata: "Iulia, nu ai fost rafinata deloc! Azi nu ai stil!"

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mai 2017, 11:44

Cu toate ca a fost aparitia serii in Gala de sambata, Marisa a avut parte de un moment neplacut.

La jurizare Iulia Albu a notat-o cu 1, nota pe care nimeni nu au inteles-o. Jurata si-a motivat decizia spunand ca Marisa nu este fair-play si ca apeleaza la elemente ce le dezavantajeaza pe rivalele sale.

Imediat dupa Gala, Marisa a postat pe contul ei de Instagram un mesaj in care a dat cartile pe fata si si-a spus parerea despre cele petrecute.

"Frumuşică-frumuşel, sexy cu mustaţă, ne-sexy cu mustaţă...

am adus pe scena cea mai urâtă rochie de mireasa din univers. Pe bune! Acum ca o vad in poza, îmi dau seama ca nu exista alta mai urâtă!! Priscila, multumesc pentru sacrificiu! ❤️ In alta ordine de idei, vouă va multumesc pentru tot! Şi nu mai fiţi rai cu Iulia Albu, ca n-o sa mai fiu nici eu.? Zic.?
Iulia, nu ţi-a ieşit aia cu numele nostru de familie.
Esti suficient de rafinata cât sa îţi dai seama ca nu ai fost rafinata deloc. Azi, nu ai stil!??
Am fost cam răuţă cu fetele noi. Cred ca am uitat ca şi noi am fost noi... Acum o sa fiu răuţă cu una de-ale noastre, care ha(m)bar n-a avut cum sa se îmbrace la nunta.? V-am pupat! 2️⃣ la 1️⃣2️⃣0️⃣6️⃣", a scris ea pe Instagram.

Frumuşică-frumuşel, sexy cu mustaţă, ne-sexy cu mustaţă... am adus pe scena cea mai urâtă rochie de mireasa din univers. Pe bune! Acum ca o vad in poza, îmi dau seama ca nu exista alta mai urâtă!! Priscila, multumesc pentru sacrificiu! ❤️ In alta ordine de idei, vouă va multumesc pentru tot! Şi nu mai fiţi rai cu Iulia Albu, ca n-o sa mai fiu nici eu.? Zic.? Iulia, nu ţi-a ieşit aia cu numele nostru de familie. Esti suficient de rafinata cât sa îţi dai seama ca nu ai fost rafinata deloc. Azi, nu ai stil!?? Am fost cam răuţă cu fetele noi. Cred ca am uitat ca şi noi am fost noi... Acum o sa fiu răuţă cu una de-ale noastre, care ha(m)bar n-a avut cum sa se îmbrace la nunta.? V-am pupat! 2️⃣ la 1️⃣2️⃣0️⃣6️⃣

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce mesaj a lăsat nora Larisei Uță, în urma declarațiilor făcute de aceasta? „Aflând plângând că logodnicul meu și viitoarea mea cumnată sunt dați în judecată de propriul tată.”

A post shared by MARISA PALOMA (@marisa.paloma) on

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.