Ce a spus Marisa dupa Gala in care era pe punctul sa fie elimniata din nou si dupa ce juratii au CRITICAT-O dur, iar colegele ei au UMILIT-O din nou:"Ma tarasc pe jos, imi rup parul, imi dau palme! Imi dau ochii peste cap, mai ceva ca Adela! VOTATI! VOTAT

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 iul 2017, 12:15

Marisa a fost ultima in preferintele juriului care au taxat-o pentru greselile vestimentare, insa, in mod uimitor, foarte multi fani au sustinut-o, ea fiind pe primul loc in preferintele publicului.

"Deşi am fost ultima în preferinţele juriului, am fost prima în preferinţele voastre. Am fost locul 1, deci voi sunteţi locul 1!?? Aţi decis asta cu fiecare vot. Şi aţi votat de multe ori, deşi nu este gratis să tastaţi 2 la 1206. Vă mulţumesc din inima mea de soacră! Apropo, rămân la părerea că am fost cea mai soacră. Una urâţică, dar eram soacră-mare. Nu voi contesta notele juriului.

Cred că pur şi simplu am văzut lucrurile diferit în seara asta.

Şi dacă tot sunt acum cerşetoarea de voturi?, după cum zic dragile mele colege, cred că a venit momentul să-mi fac numărul:
vă implor, VOTAŢI-MĂ!??? Mă târăsc pe jos, îmi rup părul, îmi dau palme! Îmi dau ochii peste cap, mai ceva ca Adela! VOTAŢI! VOTAŢI! VOTAAAAAŢI!"

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.