"Ce as putea sa spun?! Sunt muta. Dintr-un trench masculin, un furou arunca tpe un umar si niste pantofi URATEI..Esti intr-un fel, bravo!" Adela, laudata de Raluca Badulescu! Ce dezvaluire a facut Razvan Ciobanu despre trench-ul de brand masculin pe care

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:27

Adela reuseste aproape de fiecare data sa se reinventeze si sa ii lase fara grai pe juratii "Bravo, ai stil!"

Prima care a fost data pe spate de catre concurenta a fost Raluca care a sesizat impactul vizual al unei anumite piese din vestimentatia Adelei si anume trench-ul masculin si furoul:"N-am ce sa iti spun, esti super bine, arati foarte bine..."

"Fetito, esti foarte emotionata, esti un tremulo tot. Ai emotii mereu, iti remura mainile"...i-au spus Raluca si Maurice concurentei.

Razvan Ciobanu a dezvaluit ca ea este foarte emotionata din cauza trench-ului pentru ca este al unui domn pe care il place.

Uite ce i-a spus desgnerul in public!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.