Ce face Cristina Mihaela in pauzele dintre filmarile pentru "Bravo, ai stil!" Ai crede ca frumoasa concurenta e preocupata doar de felul cum arata, insa uite cat de nebunatica e: "Ma reprofilez!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:14

Cristina Mihaela, una din concurentele redutabile din concursul "Bravo, ai stil!" demonstreaza ca stie si sa se distreze si chiar a declarat de mai multe ori ca este o persoana expansiva.

Concurenta de la "Bravo, ai stil!" e pusa pe sotii in pauzele filmarilor pentru emisiune. Desi nu au foarte mult timp la dispozitie, fetele gasesc momente pentru a se amuza chiar daca in concurs duc lupte aprige intre ele pentru un loc in finala.

De exemplu, Cristina Mihaela a gasit un dispozitiva de carat marfa pe care l-a folosit drept mijloc de transport. Nu a ezitat si s-a urcat pe el pentru o mica escapada prin culise.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: