Ce face frumoasa graviduta Ilinca Vandici de cand a intrat in concediu de maternitate! „Sa stiti ca este un exercitiu interesant”

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:32

Insarcinata in opt luni, Ilinca Vandici se indreapta cu pasi repezi spre ziua in care va deveni mamica si isi va tine baietelul la piept.

Pana atunci insa, frumoasa prezentatoare a emisiunii „Bravo, ai stil!” se bucura de concediul sau de maternitate si finalizeaza pregatirile pentru nasterea fiului sau.

Si daca tot a intrat in concediul de maternitate si nu mai filmeaza pentru emisiunea „Bravo, ai stil!”, cel mai tare show de fashion produs si difuzat de Kanal D, Ilinca Vandici isi permite luxul sa faca lucruri pe care le-a tot amanat din lipsa de timp.


Cum gandul ii sta insa tot la proiectul tv si la gasca colegilor sai de platou, simpatica graviduta a inceput sa urmareasca pe youtube- Kanal D inregistrarile mai vechi ale show-ul „Bravo, ai stil!”

"Daca tot am timp liber acum, in asteptarea bebelusului, am inceput sa ma uit la "Bravo, ai stil!" de la inceput, de la primul sezon. Sa stiti ca este un exercitiu interesant, pe care il recomand oricarui prezentator tv. Cand esti prins intr-un proiect de anvergura cum este acest fabulos fashion-show de la Kanal D, nu ai timp sa iti analizezi prestatia anterioara si sa te autoevaluezi.

Acum, cand vad episoadele anterioare, remarc evolutia mea, unde am gresit, ce ar mai fi de schimbat. Este foarte interesant", a declarat Ilinca Vandici in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.