"Ce faci, Marisa, AURIFERA? Nu mai poate omul sa poarte o carpita de voi..." Raluca Badulescu, exasperata de jacheta Marisei! Iulia Albu, nervoasa: "Tu mai ai mult pana sa ajungi la masa asta. Esti amuzanta, mai ales cu mapa aia urata" Ce atitudine a luat

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:47

Marisa se afla in mijlocul unui adevarat conflict cu restul competitoarelor si pare ca nu gaseste cale de iesire.

Dupa ce a rugat-o sa isi dea centura jos pentru ca e total nepotrivita, concurenta nu a vrut sa faca acest lucru motivand ca sacoul ii vine ca un sac si nu are rost. Foarte vehementa, Marisa stia ca fashion editorul i-ar fi putut da un calificativ negativ din cauza acestui detaliu si cu toate acestea nu a vrut sa isi scoata centura. La sfarsitul jurizarii, cu ochii in lacrimi, Marisa a primit un calificativ pozitiv din partea Iuliei care a spus foarte apasat ca ii place cum a gestionat situatia cu restul concurentelor in ciuda scandalului in care a intrat.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.