Ce i-a recomandat medicul Ilincai Vandici sa faca URGENT! Gravida in 8 luni, vedeta se pregateste sa aduca pe lume primul copil!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:21

Ilinca Vandici e pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru nastere! Vedeta Kanal D, gravida in luna a 8-a, se pregateste sa aduca pe lume primul ei copil. Ultimele saptamani de sarcina si le va petrece in pat, la recomandarea medicului.

Ilinca Vandici a luat o mica pauza, asa ca o perioada nu o sa o mai vedeti pe micile ecrane prezentand “Bravo, ai stil!”. Vedeta a intrat in concediu prenatal, iar locul i-l va tine Andreea Banica. (Vezi AICI cum au surprins-o paparazzii pe Ilinca, la mall, cu sotul ei)

Vedeta tv si-a propus ca in ultimele saptamani de sarcina sa se odihneasca, sa se relaxeze, sa se asculte astfel de recomandarea medicului.

In plus, Ilinca a cam pus la punct toate detaliile, camera bebelusului fiind deja mobilata.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

“In principiu, in mare, sunt gata toate. Le-am organizat. Am reusit sa le organizez pentru ca asta a fost si motivatia, ma rog, pentru care am luat decizia sa plec cu o luna inainte. Sunt deja foarte obosita. Chiar sunt foarte obosita si dat fiind faptul ca zilele noastre de filmare sunt destul de lungi si de pline ma resimt dupa o zi intreaga de filmari si atunci doctorita a fost si cea care mi-a recomandat ca e foarte bine daca pot sa iau pauza, sa fac asta, si intre timp sa nu mai fac nimic.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.