Ce s-a schimbat in viata Cristinei Mihaela dupa show-ul "Bravo, ai stil!" Finalista din primul sezon a acordat un interviu unei publicatii

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:34

Cristina Mihaela a dezvaluit pentru publicatia online fashion fashionbobor.com daca au intervenit schimbari in viata ei dupa participarea la show-ul "Bravo, ai stil!"

După apariţia sa de la “Bravo, ai stil”, Cristina-Mihaela a devenit una dintre cele mai stilate femei din România. Astfel că în viaţa frumoasei şatene au început să apară noi provocări. Dacă şi-a schimbat în totaliate garderoba sau are un nou stil de viaţa, te invit să afli chiar de la Cristina-Mihaela.

Garderoba

"Nu s-a schimbat nimic în mod deobseit! Am făcut loc cumva şi am mai dăruit unele piese pentru a îmi achiziţiona altele noi!"

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Cariera

"Trebuie să recunosc că, “Bravo, ai stil” este o rampă extraordinară de lansare! Sunt contactată de foarte multe persoane ce îşi doresc să colaboram, cel mai mare proiect al meu este: www.ceportiazi.ro. Această echipă mi -a acordat încrederea lor, şi împreună facem lucuri minunate!" Citeste intreg articolul despre Cristina Mihaela pe fashionbobor.com!

 

Taguri: