Ce spune Denisa despre noile concurente care au intrat in show-ul "Bravo, ai stil" dupa Gala de ieri seara! Uite ce cuvinte a avut la adresa lor

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mai 2017, 11:44

Gala de ieri seara a avut si plusuri si minusuri pentru Denisa.

Din nefericire juratii nu au fost tocmai impresionati de tinuta pe care a prezentat-o, astfel ca mezina competitiei nu a primit note maxime din partea lor, asa cum ne-a obisnuit.

Cu toate acestea, Denisa a iesit pe primul loc in voturile telespectatorilor. Concurenta a postat un mesaj pe contul ei de Instagram in care a tinut sa le multumeasca fanilor pentru aceasta performanta.

In plus, ea si-a exprimat parerea si despre noile fete care, in Gala de ieri seara, au primit statutul de concurente cu drepturi depline in cadrul show-ului "Bravo, ai stil".

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

"Ne mentinem in top, din nou pe primul loc in voturile telespectatorilor.

Bravos, am facut iarasi diferenta IMPREUNA! Asa cum am promis m-am prezentat la o altfel de nunta. Mi-am asumat, asa cum o sa o fac mereu. Cat despre concurentele noi pot spune doar atat: Lume multa, oameni putini!?", a scris ea pe contul de Instagram.