"Ce trist moment, rar mi-a fost dat sa vad asa ceva! De ce s-o fi intors la tine?! Cred ca iti bati joc! Iulia Albu i-a dat cea mai mica nota de pana acum: "Nu pot da o nota mai mica si crede-ma ca doare..."

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 14:42

Dupa ce a adormit toti juratii cu momentul ei, Andreea a mai primit un minus in ce priveste tinuta.

Toti juratii "Bravo, ai stil!" au fost de acord ca tinuta ei este plictisitoare, iar faptul ca tot pune accentul pe salopete, deja este o problema, dupa cum a remarcat Razvan Ciobanu. Iulia Albu i-a atras atentia ca are senzatia ca isi bate joc de jurati prin momentul ales si prin compozitia vestimentara.

La fel de dura a fost si Ana-Maria Prodan care i-a spus Andreei ca: Si mie imi plac salopetele, insa nu asa.

Nu stiu la televizor cum se vede, dar materialul pare ieftin, adica asa il vad. Si sandalele nu sunt in regula pentru salopetele.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

"Momentul tau a reusit sa fie mai fals decat al Alinei, ceea ce este greu fiind definitia falsitatii. Tinuta este este extrem de plictisitoare, neterminata", a spus si Maurice Munteanu.

 

Taguri: