Cea mai dura disputa intre Iulia Albu si Razvan Ciobanu din cauza Andreei: "Nu pot sa cred...eu vad nota de aici!"/ "Da, mi-a placut ca a adaptat perioada stilului ei"/ "As fi dat orice in anii '90 sa am o tinuta ca a ei! Semeni cu Dona din Beverly Hills"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:18

Andreea a reusit performanta de a-i starni pe jurati si de a-i imparti in doua tabere.

Cu o bereta, o maleta si niste sosete in pantofi, Andreea a reusit perfect sa redea moda anilor  '90 in opinia Iuliei Albu, insa razvan Ciobanu a luat foc cand a auzit una ca asta si cand cand a mai vazut si ce nota i-a pregatit Iulia Albu concurentei: "Trebuia sa sugerezi un piercing pentru ca era caracteristic acelei perioade. Mi-a placut ca nu s-a dus in acea zona glamour pe care s-au dus colegele ei si ca a adaptat perioada stilului ei.

Forma chocker-ului, colierul de la gat, sunt caracteristice. Ca zona, imi place ca ii vad buricul, caracteristic acestei perioade. Fusta este caracteristica anilor aceia."

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: