Cea mai frumoasa ipostaza a Alinei cu sotul ei de pana acum! Chiar daca trec prin momente dificile din cauza concursului, cei doi sunt mai uniti ca niciodata. Uite in ce ipostaza au fost surprinsi si in ce loc superb

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:12

Alina a avut in Gala o aparitie plina de senzualitate, in stilu-i caracteristic, iar cel care este mandru de realizarile ei, este nimeni altul decat sotul ei, Alin.

Alin a fost cel care a sprijinit-o pe sotia lui neconditionat atunci cand ea a hotarat sa vina in concursul "Bravo, ai stil!" Si chiar daca nu si-a dat seama cat de greu o sa fie atat pentru el si sotia lui, barbatul este mandru de Alina si de aparitiile sale de pana acum din concurs. Cand nu se afla la filmari, Alina prefera sa faca cateo mica escapada alaturi de sot si de cea mica pentru a fi alaturi de ei mai mult, ea crecunoscand de multe ori ca nu mai are timp de nimic.

Recent, cei doi au fost surprinsi intr-o ipostaza extrem de tandra, in fata unui semineu cand radeau si se simteau bine, dovada ca se inteleg mai bine ca niciodata in ciuda lipsei timpului.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: