"Ceva mai urat nu exista decat un pantalon de piele somoigit peste un pantof!"/ "Din pacate, nimic nu e bine!" Maurice Munteanu nu vede cu ochi buni styling-ul facut de o concurenta: "Din pacate, e haos in tinuta ta!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:42

Daca Iulia Albu a incurajat-o sa incerce in continuare pentru ca se afla pe drumul cel bun, sperantele Andreei ca va lua o steluta au fost spulberate de Raluca Badulescu si Maurice Munteanu.

" Cei doi jurati nu au fost de acord deloc cu intentia stilistica facuta de Andreea si au notat-o in consecinta: Pantalonii sun mult prea lungi, nu arata ok din nicio pozitie, nici din fata, nici din spate, nici din profil, lateral, nu arata bine deloc. Se descriu foarte urat peste toc, la calcai. Nu imi place cum arata plasa, salopeta in aceasta combinatie. Faptul ca ai doua funde, putea sa fie interesant, daca era un top supradimensionat, dar nu asa.

Sunt puse cu mana.., i-a spus Maurice Munteanu concurentei.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: