Cine este si cum arata celebrul Myrko Tatii, artistul care colaboreaza cu Silvia si caruia ii poarta creatiile de fiecare data cand are ocazia! Pe cei doi ii leaga o veche prietenie. Uite ce a spus artistul despre concurenta de la "Bravo, ai stil!" cand a

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:02

Silvia a venit atat in Galele "Bravo, ai stil!" cat si intr-unele din editiile emisiunii cu anumite creatii special concepute pentru ea de talentatul artist Myrko Tatii.

Silvia a precizat in nenumarate randuri ca il apreciaza la maxim pe talentatul designer si ii poarta cu mandrie creatiile in ciuda faptului ca mereu este intepata de catre fashion editorul Iulia Albu care nu este de acord cu faptul ca este ajutata de catre artist pentru ca nu multe concurente au aceasta ocazie.

ea inruchipand rolul unei Evreice bogate care intr-o oarecare conjunctura a fost racolata prin surprindere de pe strazile Parisul de catre ofiterii SS si dusa intr un lagar...
acesta a fost Story ul care a dorit a fi propus in aceast context al emisiuni de azi...Iar daca stimabili de acolo nu au gustat din acest GRAAL, eu nu am ce sa fac." a fost pozitia artistului.

 

Taguri: