Coafura si sandalele au salvat-o pe Andreea:"Nu este o tinuta pentru acest nivel al competitiei "Bravo, ai stil!", insa si tu si Marisa sunteti la acelasi nivel. Nu e o tinuta slaba, totusi!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 21 iul 2017, 17:30

Andreea i-a determinat pe juratii "Bravo, ai stil!" sa ii dea steluta si asta datorita faptului ca a stiut cum sa jongleze cu look-ul ei.

Iulia Albu a apreciat ce a facut Andreea cu styling-ul, insa geanta a fost elementul care a stricat totul. In schimb, incaltarile si coafura au salvat intreaga ei aparitie, a fost si declaratia lui Maurice Munteanu, care nici el nu vede o tinuta slaba:"Ma tot gandeam ce sa fac eu cu tinuta concurentei Andreea. Si ma gandeam ca nu ma deranjeaza cerceii neaparat in aceasta combinatie. Sigur ca as fi pus altceva in locul acestui top.

Insa umerii se vad bine, voi trece peste geanta si pot spune ca imi place."

"As minti sa nu spun ca nu mi-am comandat aceasta fusta. E o jungla intreaga acolo. Geanta e uratica foc. Oricum, voi ati avut o problema cu gentile, tot sezonul asta", a fost si parerea Ralucai.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.