Comentariile juratilor la adresa tinutei Denisei intrec orice imaginatie: "Se contureaza un mamaism sau un tataism. Imi place bosoalca aia care se descrie deasupra centurii!/ "Tinuta seamana cu un tanc sovietic, iar pantofii sunt senilele tancului...mamai

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:14

Denisa a spus ca s-a imbracat corespunzator pentru o iesire cu Fizz, insa nu oriunde, ci la o cafenea, pe dreapta, in Rusia.

Maurice Munteanu nu a gasit prea potrivita tinuta Denisei si nici povestea, mai ales ca: "Eu nu inteleg la concurenta Denisa, astazi, ceva:"Vreau sa imi explice cum a reusit sa implanteze acest mamaism tinutei si freza care nu are nicio legatura cu mamaismul."

"Dar ce ai facut, cum ai comis-o azi, asta e ultima la care ma asteptam in viata, sa ajungeti sa purtati haina cu fata in spate...deci,

geanta mergea cu haina, insa tinuta seamana cu un tanc sovietic, iar ghetele cu senilele tancului", a spus Raluca uimita de alegerea Denisei!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: