Comportamentul REVOLTATOR al Otiliei a continuat si vineri la "Bravo, ai stil!": concurenta a venit fara haine la filmari si s-a rugat de colege sa ii imprumute piese vestimentare! "Macar lenjerie intima este a ta?" Cum au reactionat juratii

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 13 iul 2017, 15:14

Acuzata si ieri pentru lipsa de interes pe care o arata, Otilia a continuat sa sfideze concurentele si realizatorii emisiunii.

Ilinca Vandici a dezvaluit ca Otilia a venit nepregatita pentru editia de astazi, o premiera neplacuta in cele aproape 200 de editii ale celor doua sezoane difuzate de KANAL D. Concurenta a fost ajutata de Sofia si Marisa cu diferite piese vestimentare, pentru a nu defila in fata juratilor in tinuta de strada, probabil hainele cu care a mers la liceu.

"Macar lenjeria intima e a ta? Otilia, te deranjam? Te intrebi dimineata, cand te trezesti, ce cautam in viata ta? Eu, personal, ma intreb ce cauti tu in viata mea",

a apostrofat-o Razvan Ciobanu.

"Otilia, nu mai veni cu tinutele tale. Ce rost are sa te chinui tu, sa iti rupi manutele si unghiutele proaspat facute la manichiura, carand papornite cu hainute?

Lasa-le pe astea mici si mai fraiere sa isi care ele. Sigur or sa iti dea cate ceva...", a continuat Razvan.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

Iata inregistrarea momentului neplacut:

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.