Concurenta "Bravo, ai stil!", aparitie de infarct cu buzele marite. Ce i-au scris fanii cand au vazut-o: "Daca n-ai avea asemenea buze, atat de urate, atat de mari, erai frumoasa rau!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:52

Alexandra, prima concurenta care a iesit din competitia "Bravo, ai stil!" din noul sezon, a postat pe o retea de socializare o poza in care buzele ii ies in evidenta.


Fosta concurenta care a avut numeroase meciuri cu Iulia Albu pe tema implanturilor si a injectarii buzelor si-a postat o imagine cu ea care a facut furori in randul fanilor ei. Toti i-au scris cat de bine arata si cat de frumoasa este! Insa,  Alexandra a primit si critici pentru buzele ei, considerate de catre unii exagerate si urate.

De-a lungul editiilor in care a aparut, concurenta a fost luata la ochi de catre Iulia Albu tocmai pentru ca avea buzele prea mari, insa Alexandra nu s-a lasat intimidata si chiar i-a recomandat la un moment dat fashion editorului sa isi injecteze si ea buzele sa nu le mai tuguiasca de fiecare data. Bineinteles ca de aici a izbucnit razboiul intre cele doua pana cand concurenta a fost eliminata!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: