Concurenta de la "Bravo, ai stil!" care a facut o pasiune pentru frumuselul Burak Ozcivit din "Dragoste infinita!" Stie ca s-a insurat recent, insa uite ce a aparut pe contul lui de socializare!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:49

Laura, fosta concurenta "Bravo, ai stil!" inca tanjeste dupa sarmantul Burak Ozcivit desi actorul tocmai a avut o nunta fastuoasa cu iubita lui Fahriye Evcen.

Bineinteles ca acest lucru nu o impiedica sa il admire in continuare sis a ii aprecieze postarile in care apare sexy, la bustul gol. Aflat in luna de miere, Burak a postat pe o retea de socializare cateva imagini cu el in piscina dintr-o frumoasa insula exotica din Maldive. Laura a apreciat ipostaza sexy a actorului, semn ca ii urmareste foarte des activitatea pe retelele de socializare.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.