Concurenta Iulia, atac dur la adresa juratilor dupa ce a luat cele mai mici note in Gala, iar Iulia Albu a facut-o "ipocrita": "Sunt un om care nu va fi niciodata suparat pentru niste calificative slabe! Nu o sa ma persecut niciodata pentru niste..." Cont

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:40

Iulia a venit cu un moment in Gala care nu a fost conform tematicii impuse si concurenta a dezvaluit ca stie ca nu a respectat acest detaliu tocmai pentru a fi diferita de restul colegelor ei. Chiar daca a avut o aparitie incendiara datorita rochitei scurte lasandu-i la vedere picioarele lungi, juratii nu au fost deloc impresionati de moment si i-au dat calificative extrem de mici, considerand ca atitudinea ei este total nepotrivita.

Ca raspuns la atacul asupra ei din Gala, Iulia a postat la randul ei pe o pagina de socializare ce crede despre momentul ei din Gala: "Sunt o stare si un om. Inainte si dupa toate, sunt o fiinta care are incredere in ea, sunt un om care nu va fi niciodata suparat pentru niste calificative slabe.

De ce? Pentru ca eu cantaresc dezamagirea altfel, eu am vazut cu adevarat oameni indurerati si cu probleme si am alta unitate de masura pentru lucruri care pot afecta intr-adevar viata.

Nu imi este indiferent nimic din ce se intampla, dar vreau sa stiti ca eu functionez diferit si nu o sa ma persecut niciodata pentru niste pareri si nu am sa ma intristez pentru nimic din ce se intampla in aceasta emisiune..."

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Buna dimineata! Vreau sa va marturisesc ceva: am primit multe mesaje de incurajare dupa momentul de ieri din gala.Si am multumit tuturor. Haideti sa va spun cum sta treaba din barca mea:eu, iulia morosanu, am avut, din punctul meu de vedere, cel mai bun moment din gala. E si normal sa cred asta.:) Tot eu, cred ca reprezint, ca si persoana, mai mult decat niste calificative.Sunt o stare si un om.Inainte si dupa toate, sunt o fiinta care are incredere in ea, sunt un om care nu va fi niciodata suparat pentru niste calificative slabe. De ce? Pentru ca eu cantaresc dezamagirea altfel, eu am vazut cu adevarat oameni indurerati si cu probleme si am alta unitate de masura pentru lucruri care pot afecta intradevar viata. Eu ma cunosc si stiu ce pot, stiu cat pot, stiu ce transmit si mai stiu ca, ma iubesc cu toata inima.Si voi stiti asta deja:) Nu imi este indiferent nimic din ce se intampla dar vreau sa stiti ca eu functionez diferit si nu o sa ma persecut niciodata pentru niste pareri si nu am sa ma intristez pentru nimic din ce se intampla in aceasta emisiune.Ce sa fac? Asa sunt eu. Cine ma cunoaste stie ca nu plang decat pentru animale si pentru oameni cu probleme! Eu am o viziune mult mai ampla asupra vietii mele si pentru mine adevaratele stele de care ma bucur sunt cele de pe cer. Atata timp cat le vad, inseamna ca traiesc:) Sa aveti o duminica binecuvantata! ?❤ #govegan #loveanimals #lovenature #bekind

O fotografie postată de Iulia Morosanu (@iuliamorosanu) pe

 

Taguri: