Concurenta preferata a Iuliei Albu, o mare iubitoare de animale! Vegana convinsa, tanara posteaza imagini coplestioare in speranta ca oamenii vor renunta la cruzimea in ce priveste necuvantatoarele! Uite ce exemplare are acasa!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:29

Iulia, una dintre concurentele cu mare potential in concursul "Bravo, ai stil!" nu a facut un secret in a dezvalui inca din prima editie ca este vegana de sapte ani.


Pentru Iulia, faptul ca este vegana nu reprezinta doar un mod de viata, ci odata cu aceasta alegere a vrut sa aiba si o pozitie ferma impotriva abuzului asupra animalelor, a celor care consuma carne nestiind in ce mod sunt luate vietile bietelor necuvantatoare pentru a avea pe farfurie o delicatesa si nu numai si mai mult, este o militanta convinsa impotriva purtarii blanurilor naturale desi

a spus clar ca nu va condamna in emsiune pe cele care vor purta.

Iulia este o fire boema si poetica si mai mult, iubeste animalele indiferent ca au sau nu stapan. Concurenta are acasa doua pisicute dintre care una este de rasa europeana, cel mai probabil, fiind salvata de pe strada.

 

Taguri: