Controverse intre Raluca Badulescu si Razvan Ciobanu pe tema cizmelor si paltonului Andreei: Cizmele sunt de vis si ii sta bine paltonul cu fata asta de caprioara/ "De cate ori am avut discutia chilotilor pe sub palton in aceasta etapa a concursului?!/ "D

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:13

Andreea a incins spiritele intre juratii "Bravo, ai stil!" din cauza paltonului si cizmelor purtate.

Daca Raluca Badulescu i-a apreciat intentia stilistica si a mentionat ca ea nu ar fi purtat acel palton, insa Andreei ii sta bine avand in vedere atitudinea de caprioara, iar cizmele fiind piesa de rezistenta in compozitie, Razvan Ciobanu i-a spus ca nu mai suporta faptul ca concurentele vin intr-o haina si o pereche de chiloti.

Maurice Munteanu a fost si el dezamagit de compozitia stilistica realizata de Andreea si i-a spus ca cizmele au mai salvat tinuta pentru ca altfel paltonul este dezastruos.

Andreea a si lamurit intreaga poveste si a spus ca paltonul a fos tpiesa de rezistenta in opinia ei, iar cizmele au fost achizitionate special pentru el.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: