Cristina a devenit rapid una dintre cele mai apreciate concurente desi abia a intrat in concurs! Iulia Albu a felicitat-o din nou pentru styling-ul facut: "Imi place ca ai inceput sa accesorizezi mai mult si imi plac ramele ochelarilor, sunt sexy!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 10:38

Dupa ce a aparut cu cateva tinute dezastruase in care proportia era greseala fatala, Cristina si-a luat revansa si a venit cu look-uri din ce in ce mai compuse si accesorizate.

Pana si temuta Iulia Albu i-a dat un "bravo, ai stil!" apreciind lungimea pantalonilor si modul cum i-a adaptat. Trench-ul a fost piesa de rezistenta, iar accesoriile au fost foarte apreciate de fashion editor, mai putin aplicatiile de pe pulover. Chiar si asa, concurenta a bifat inca o steluta, iar Raluca Badulescu a remarcat si ea faptul ca pantofii nu sunt tocmai pe gustul ei, insa asta e "moda moderna", iar Maurice Munteanu nu intelege cum a putut sa aleaga geanta cu o asemenea forma: "Cine face astfel de genti, de unde ai luat-o?" Cu toate aceastea, concurenta a avut o

aparitie decenta si apreciata in fata juratilor.

 

Taguri: