Cristina Mihaela a dezvaluit ca se teme de EA! Vezi cum i-a facut fata personajul-surpriza in editia de astazi a emisiunii „Bravo, ai stil!”

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:30

Cristina Mihaela si-a gasit nasul in persoana Laurei, o potentiala concurenta ce va fi prezentata in editia de astazi a emisiunii "Bravo, ai stil!"

Ilinca Vandici si juratii "Bravo, ai stil!" vor sa le puna la incercare pe concurentele care se lupta pentru premiul de 100 000 de lei si sansa de a avea o cariera in televiziunea Kanal D. De data aceasta, Laura este cea care le va provoca pe concurente. Cea care s-a simtit amenintata a fost Cristina Mihaela, concurenta care deja are numeroase conflicte cu juratii show-ului, dar si cu celelelalte colege, cea mai vizata fiind Andreea.

In momentul in care a vazut-o pe Laura, Cristina Mihaela a avut un repros pe care nu a ezitat sa i-l arunce in fata tinerei si anume ca discursurile nu ar trebui sa existe si mai ales pregatite pentru ca nu exista timp de asa ceva in competitie: "Discursurile nu se invata in aceasta emisiune, vei vedea daca vei face parte din show. Daca acesta este modul prin care te adresezi oamenilor din jur, te felicit!"

Cum i-a raspuns Laura Cristinei Mihaela si mai ales cum a facut fata criticilor juratilor "Bravo, ai stil!", vedeti in editia de astazi, de la ora 17:00, numai la Kanal D!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”