Cristina Mihaela a dezvaluit unul din SECRETELE ei! Cum reuseste mereu sa aiba un par sanatos si lucios chiar daca si-l coafeaza foarte des

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 16:36

Cristina Mihaela a fost intrebata deseori cum de reuseste sa aiba un par atat de frumos, iar fosta concurenta de la "Bravo, ai stil!" s-a hotarat sa dezvaluie secretul ei.

In primul rand, finalista de la "Bravo, ai stil!" a recunoscut ca obisnuieste sa isi coafeze parul destul de des, asa ca toate produsele folosite il pot agresa, insa Cristina Mihaela foloseste in mod curent uleiul de argan pentru regenerarea firului si pentru luciul podoabei sale capilare: "Pentru ca primesc zilnic intrebari despre cum imi ingrijesc parul, am hotarat sa va dezvalui unul dintre secretele mele: uleiul de argan.? Datorita lui, parul meu straluceste si este foarte puternic, chiar daca il coafez destul de des."

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: