Cristina Mihaela a mers la politie cu mesajele amenintatoare primite de la fanii altei concurente! Ce dezvaluiri a facut, vedeti azi, la “Bravo, ai stil!”, de la 16.30, la Kanal D

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:15

Razboiul intre Cristina Mihaela si Andreea se intensifica pe zi ce trece, cu atat mai mult cu cat marea finala a show-ului “Bravo, ai stil!” se apropie.

In editia de astazi a emisiunii, Cristina Mihaela face marturisiri socante cu privire la amenintarile primite din partea fanilor Andreei.

“Ti-am arata niste mesaje in care sunt amenintata de fanii tai la un mod grotesc, dar nu pot sa vorbesc foarte mult despre acest lucru”, spune Cristina Mihaela.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Tanara marturiseste ca a mers cu aceste amenintari la Politie, urmand ca organele competente sa solutioneze problema: “Cu amenintarile respective am mers la politie si nu pot face prea multe declaratii in acest moment, dar timpul le va rezolva pe toate”, a precizat ea.

Nu ratati o noua editie a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata de la ora 16:30, la Kanal D!

 

Taguri: