Cristina Mihaela arata DEMENTIAL in costum de baie, insa ea vrea sa ACOPERE tot! Motivul este IREAL!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:52

Sa vezi si sa nu crezi! Desi este posesoara unuia dintre cele mai bine definite trupuri din showbiz-ul autohton, Cristina Mihaela mai ca se rusineaza sa iasa la plaja. In loc sa isi etaleze cu mandrie frumusetea data de mama natura, ea face tot posibilul sa le ascunda.

Incapatanata din fire, bruneta a tinut sa ne demonstreze ca EA are dreptate si Nu noi. Si… cum se putea altfel, daca nu prin proba costumului de baie.

Cu siguranta atunci cand merge la plaja, starneste invidia femeilor si admiratia barbatilor. Suntem curiosi daca iubitul ei este sau nu gelos.

Desi mai tot timpul o vedem in tinute care mai de care mai spectaculoase, cand credeti ca se simte bruneta noastra cel mai sexy? Cand poarta haine care o acopera pana la gat.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

Complimentele din partea domnilor nu intarzie, insa, niciodata sa apara. Caci...Cu siguranta din imagini v-ati dat seama pana acum cine are dreptate in privinta fizicului pe care il etaleaza vedeta noastra la plaja.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.