Cristina Mihaela, comentarii rautacioase la adresa colegelor ei, Cristina si Andreea: "Pentru mine nu conteaza ce spuneti voi, nu trebuie sa va ascult!" Are concurenta o atitudine nepotrivita fata de colegele ei?

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:26

Cristina Mihaela nu s-a putut abtine de la atitudine sfidatoare pe care si-o cimenteaza de-a lungul show-ului "Bravo, ai stil!".

Crezand ca isi argumenteaza tinuta intr-un mod cat mai convingator prin sagetile acide pe care le trimite celor care ii comenteaza aparitia, Cristina Mihaela incearca cu orice pret sa se evidentieze chiar si pritnr-o cearta.

De data aceasta, cele vizate au fost Andreea si Cristina. Cum Andreea era deja in vizorul Cristinei Mihaela, de data aceasta, se pare ca si Cristina s-a alaturat celor de pe lista neagra a concurentei: "Pe mine nu ma intereseaza parerea ta, o ascult pentru ca trebuie.

Nu conteaza la ce mod am spus-o pentru ca nu stau sa imi masor cuvintele si atitudinea in fata ta pentru ca, in fond esti doar una din candidatele show-ului "Bravo, ai stil!," ca si mine, de altfel!"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

 

Taguri: