Cristina Mihaela, cu ochii in lacrimi dupa ultima cearta cu Andreea: "Nu sunt de acord cu parerile referitoare la parintii mei!" Concurenta ar fi insinuat ca parintii ei nu ar fi educat-o Uite de unde a pornit intreg scandalul

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:33

Nimeni nu s-ar fi asteptat ca o concurenta atat de apriga precum Cristina Mihaela sa isi arate latura sensibila in show-ul "Bravo, ai stil!"

Dar, se pare ca discutia cu aluzie la educatia primita de la parintii ei, a schimbat total relatia intre ea si Andreea. Concurenta mai avea putin si plangea cand Andreea ar fi insinuat acest lucru: Eu am spus ca nu ar fi trebuit sa fie atat de rea sau sa aiba un ton atat de ridicat atunci cand vorbeste si a spus ca am adus o critica parintilor ei. Nu consider acest lucru si daca tu crezi asta nu am cum sa fac sa intelegi altceva.

Cristina Mihaela, in schimb, a ripostat si a spus ca: "Pe mine ma deranjeaza discutiile legate de parintii mei pentru ca nu suntem intr-un concurs in care ar trebui sa se vorbeasca despre familie. Am reactiona tnepotrivit, dar nu se de acord cu parerile referitoare la parintii mei. Faptul ca spui ca parintii mei nu m-ai educat, e un lucru urat."

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: