Cristina Mihaela, element inedit in tinuta prezentata in editia de astazi "Bravo, ai stil!" Raluca Badulescu: "Se vede ca te-ai straduit!" Maurice Munteanu, in schimb, nu a fost deloc impresionat

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:35

Prima care a remarcat elementul adus in plus tinutei pe care a prezentat-o in aceasta seara Cristina Mihaela a fost Raluca Badulescu.

" Imi place ca ai spus ca te-ai uitat pe Pinterest si ai vazut acest model de saculeti de bijuterii pe post de ciorapei. Eu nu am mai vazut. O sa vreau si eu. Camasa de jeans are o taietura interesanta. Si fusta, palaria, geanta e foarte frumoasa, la fel si culoarea. Se vede ca te-ai straduit. E o tinuta in care ai iesi oriunde."

"Mi se pare emotionant ca te-ai intors la vechea ta pasiune, boho chic. Nu e nimic rau, imi plac si mie piesele, dar am aceeasi probleme cu mixul. Boho chicul a apus, e previzibil asa. E o tinuta ok, dar cam atat", a spus si Maurice Munteanu.

In schimb, Iulia Albu a admirat tinuta Cristinei Mihaelei si a remarcat inclusiv ideea pe care concurenta a avut-o sa accesorizeze palaria.

In schimb, nu a fost de acord cu un singur element si anume ceasul.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: