Cristina Mihaela fara strop de machiaj! Moderatoarea emisiunii "Bravo, ai stil! Panorama" le-a aratat fanilor adevarata ei fata! Comentariile au inceput sa curga instant. Afirmatiile unei fane au infuriat-o la culme pe prezentatoarea TV! Cum i-a raspuns C

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:37

Cristina Mihaela a vrut sa le demonstreze fanilor ca oricand este dispusa sa renunte la machiaj.

Chiar daca meseria de prezentator TV cere sa fie impecabila si din punct de vedere al look-ului, in timpul liber Cristina Mihaela nici nu vrea sa auda de make-up daca nu trebuie sa onoreze vreun eveniment monden. Astfel, frumoasa satena a demonstrat tuturor ca ar eun ten impecabil si fara machiaj si fara macar ruj pe buze.

Aprecierile de pe reteaua de socializare au inceput sa curga imediat, insa una dintre fane a vrut sa sublinieze faptul ca frumoasa Cristina Mihaela nu este chiar 100% naturala si a inceput sa ii descrie micile interventii pe care prezentatoarea TV

si le-a facut:"No make up ,dar,* gene fir cu fir,sprancene microblading,putin acid in buze si probabil si un tatuaj culoare naturala s.a.m.d..." Imediat, prezentatoarea TV i-a raspuns foarte ferm:"Probabil si putina frustrare! S.a.m.d.. despre mine era vorba,desigur!"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce mesaj a lăsat nora Larisei Uță, în urma declarațiilor făcute de aceasta? „Aflând plângând că logodnicul meu și viitoarea mea cumnată sunt dați în judecată de propriul tată.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.