Cristina Mihaela, luata la rost de Iulia Albu: "Sa nu mai spui niciodata asa ceva. Nu exista, terminati cu prostiile!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:40

Cristina Mihaela s-a pezentat in fata juratilor cu o tinuta mult prea simpla in opinia juratilor pentru stadiul atat de avansat al competitiei.

Tinuta Cristinei Mihaela este mult prea corecta si nu a adus nimic spectaculos, dupa cum remarca si Raluca Badulescu care nu considera ca astazi concurenta are stil. "Astazi nu ai stil, insa macar ti-a revenit vocea!"

Iulia Albu nu a aprecia tnici ea intentia stilistica a Cristinei Mihaela si i-a spus ca: "Este o combinatie foarte buna, isna prea cuminte si previzibila. Eu nu o vad pe Andreea in zona Cristinei Mihaela.

Piesele nu iti vin. Ce, a slabit de ieri pana azi? Sa nu mai folosesti niciodata cuvantul "bleu". Terminati cu prostiile, la noi nu exista. Folositi-l voi linistiti!"

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.