Cristina Mihaela, mesaj emotionant despre conflictul cu Andreea! Uite ce ii roaga ea pe cei care o urasc si care nu ii vad adevarata fata

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:16

Cristina Mihaela si Andreea au ajuns la un conflict extrem de mare, acum, pe ultima suta de metri in competitia "Bravo, ai stil!"

De-a lungul timpului, si-au spus vorbe grele, s-au jignit si s-au intepat una pe cealalta incat nici juratii nu mai suporta acest conflict intre ele, ne vazand un rezultat final. Si cu cat se apropie marea Finala cu certurile dintre cele doua se intetesc. Insa, Cristina Mihaela a tinut sa precizeze si sa lamureasca mai exact cum stau lucrurile de fapt, din punctul ei de vedere: "Dragii mei,
Vreau sa va multumesc, in primul rand, tuturor celor care ma sustineti si care zilnic imi trimiteti mesaje de incurajare.

In ultima vreme, sunteti din ce in ce mai multi si vad ca multi sunt si cei care isi dau seama ca nu sunt atat de rea precum se vrea a crede.
Nu am vrut niciodata ca acest conflict cu Andreea sa ajunga aici si in niciun caz sa va faca pe voi sa aveti o parere proasta despre mine. In acelasi timp, trebuie sa intelegeti ca #bravoaistil este un concurs si ca replicile taioase vin din ambele parti.
Doar pentru ca voi ma vedeti doar pe mine sarind cu gura, nu inseamna ca nu sunt si eu atacata.

Va rog sa incercati sa vedeti asta si macar acum, pe ultima suta de metri, sa va dati seama cum sunt eu, de fapt: in niciun caz atat de rea precum spun unii.
Va pup si va multumesc din nou pentru tot si ma bucur sa citesc zilnic incurajarile voastre! Va iubesc mult si sper sa imi fiti alaturi mult timp de acum incolo.

 

Taguri: