Cristina Mihaela, moment de exceptie in Gala! Din cersetoare s-a transformat intr-o adevarata lady: "Ingerul ti-a daruit o tinuta superba!" Iulia Albu, nota maxima pentru concurenta. Cristina Mihaela a facut o declaratie uluitoare: "Mama mea nu ma sustine

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:04

Cristina Mihaela a venit in Gala, atat cu o tinuta de exceptie cat si cu o poveste care i-a impresionat pe juratii "Bravo, ai stil!"

Faptul ca dintr-un homless s-a transofrmat intr-o adevarata lady si modul cum a facut-o, le-a starnit curiozitatea juratilor care i-au dat note maxime. Insusi aprigul Razvan Ciobanu i-a dat nota 5 pentru prestatie, iar Maurice Munteanu nu a avut ce comenta la adresa tinutei Cristinei Mihaela decat ca este una foarte reusita, incercand sa o faca pe Ioana sa inteleaga diferenta dintre tinuta ei si cea a rivalei sale, ea nevazand exact diferentele si spunand ca nu pricepe de ce a ei a fost depunctata in timp ce a Cristinei Mihaela a fost

laudata.

Iulia Albu a apreciat in primul rand prima ipostaza a concurentei, cea de homless, fiind una cu stil, iar Raluca Badulescu nu a putut decat sa exclame ca tinuta ei a fost una perfecta.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: