Cristina Mihaela o jigneste pe Andreea, facand-o inferioara: "Eu nu am scoli prin Zarnesti! Daca tu crezi ca asa esti stylish..."

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:29

Cristina Mihaela si Andreea se afla inca de la primele editii in conflict. Si pe masura ce show-ul "Bravo, ai stil!" evolueaza, lupta dintre cele doua devine mai apriga.

Cea care mentine aprins conflictul este insasi Cristina Mihaela care nu rateaza nicio ocazie in a o critica pe colega sa: "Eu nu particip la reuniunea ta din Zarnesti, imi pare rau. Eu nu am scoli prin Zarnesti. Crede-ma ca pot mai mult decat iti imaginezi. Nu mai astepta sa dovedesc ca am dovedit-o deja, dar nu ai observat tu pentru ca nu ai capacitatea, din pacate. Eu nu te-am jignit sub nicio forma.

Tu astepti parerile noastre in culise, fara sa stie nimeni, nu? Daca tu consideri jignire, este fix problema ta."

Andreea a incercat sa ii explice colegei sale ca o jigneste si ca daca ar da dovada de mi mult stil nu s-ar comporta astfel.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: