Cristina Mihaela, pregatiri intense pentru Paste! Ce a facut moderatoarea emisiunii "Bravo, ai stil! Panorama" cu doua zile inainte de Inviere

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 10:49

Pe langa repetitiile si inregistrarile pentru emisiunea "Bravo, ai stil! Panorama", Cristina Mihaela si-a facut timp si pentru pregatirile de Paste pe care il va petrece in sanul familiei.

Dupa ce i s-a implinit marele vis, acela de a lucra in televiziune si de a avea propria emisiune, Cristina Mihaela si-a luat cat se poate de in serios rolul de moderator. Extrem de disciplinata pe platourile de filmare si ascultand cu mare atentie indicatiile care i se dau de fiecare data, Cristina Mihaela este dornica sa prinda cat mai mult din secretele televiziunii pentru a deveni cat mai buna in domeniu.

Chiar daca ultima saptamana si-a petrecut-o mai mult pe platourile de filmare, moderatoarea TV si-a facut totusi timp si pentru a pregati ouale de Paste. Cristina Mihaela a dat o fuga pana la parintii ei, la Magurele si si-a ajutat mama la vopsit ouale. Mandra de rezultat, ea a postat cosuletele pline de oua pe pagina de Instagram.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

Pe Cristina Mihalea o puteti revedea incepand cu 17 aprilie in emisiunea "Bravo, ai stil! Panorama", in calitate de moderator, iar Alina, fosta ei colega si rivala din primul sezon "Bravo, ai stil!" va fi alaturi de ea drept invitat permanent. Nu rata "Bravo, ai stil! Panorama!", luni, de la 10:30, numai la Kanal!

 

Taguri: